MENY
HEM OM OSS TJÄNSTER FÖRE/EFTER BEACH 2017 KONTAKT

OM OSS

Fitnessakademin är en specialistklinik som inriktat sig på kost, träning och hälsa. Oavsett vilken hälsoproblematik du har så kan ett besök på Fitnessakademin vara ditt första steg mot en slutgiltig lösning. På kliniken arbetar bland annat personlig tränare, kostrådgivare, sjukgymnaster, styrketräningsinstruktörer, massageterapeuter, hälsocoacher och naprapater.

Kliniken ingår även i ett stort nätverk med olika samarbetspartners (läkare, dietister, ortopeder, psykologer, arbetsterapeuter och neurologer) och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

På Fitnessakademin sätter vi alltid individen i fokus och hjälper kunden att göra en hållbar livsstilsförbättring med fokus på hälsa. Vi arbetar med hållbara och långsiktiga lösningar genom beprövade metoder som är medicinsk baserade. Hos oss kan du känna dig trygg med att du är i kompetenta händer.
Den toppmoderna hälsokliniken på 150 kvm ligger mitt på Östermalm i Stockholms innerstad, ett stenkast från Stureplan. Den har en komplett rehabavdelning, ett funktionellt gym, konditionsavdelning och dusch/-omklädningsrum. Till Fitnessakademin kan du komma oavsett om du är elitidrottare eller motionär – gammal som ung. Hos oss är alla välkomna och kan få den hjälp de behöver.

Under fliken Före/efter kan du se framstegen som några av våra kunder har åstadkommit.